26 juli 2012

Endless Sacrifice

Endless Sacrifice - Dream Theater= Bra låt, dock var det inte det jag ville komma fram till. Det jag tänker är att vad vi än gör så offrar vi det odefinierade som borde vara "fria livet" genom att fylla i papper om hur mycket vi ska betala och till vem, anklaga andra för att girigt komma över pengar som inte är våra, vaxa bort hår även fast det gör sjukt ont osv. Men om vi inte gör detta så kommer staten och blir arga. Det är helt otroligt att vi ska gå igenom uppoffringar från födseln till döden. När döden kommer är inte pappersarbetet klart, nej då ska anhöriga som är fyllda till bredden med sorg fylla i ytterligare papper om vad man ska göra med kroppen.

Jag förstår verkligen inte varför vi ska bry oss om folk i andra länder till exempel. Om alla sköter sig själva så ser man väl ganska tydligt att starkast överlever? Och om man nu bor i ett väldigt fattigt land där man själv svälter och bor på en pappkartong, varför i helvete är man då så dum att man skaffar barn? "Ja men många kvinnor har inget val, de blir våldtagna!!!" De flesta vet vad som är dåligt att göra när man är gravid, så varför inte lösa problemet med en flaska sprit? Effektivt på två sätt= drick upp skiten och be någon slå dig i magen med flaskan! Om landet är så "farligt" kan det inte vara så svårt att hitta någon som vill slå dig?
Men om man vänder på steken, ledarna för fattiga länder ser att deras folk lider, varför kopierar de inte bara besluten som tas i länder som överlever då? Det är enkelt att göra på det sättet och det, kära människor, kallas att lära sig. Dagisbarn gör det, de kopierar de vuxna för att göra rätt och om 20 stycken 3åringar leker med varandra och en gör sig illa så slutar väl för fan inte hela gruppen leka?

Sorry men jag blir så jävla trött på att aldrig några beslut fattas mer än att "Åh, det här landet vill inte ha våra soldater där nere, då skjuts det ännu värre och fler liv sätts i fara, men vi kan ju testa och se om de ångrar sig". Vad har detta lett till? Jo, familjer som bor på andra sidan jorden, som absolut inte har något med saken att göra, lider förluster för att deras söner/makar/fäder/bröder blivit sprändga i luften!
"... Det var ju inte bra... Men nu fick jag en skitbra idé här!!! Lyssna nu! Här kommer det: Vi skickar ner fler!:D"
Facepalm
 
 
 
 
Hur vore det om vi bara sket i dem? Som min farfar så fint sagt till mig: "Frukta Gud och ärligt vandra, sköt dig själv och skit i andra", men det kan vi inte! Vi bara MÅSTE visa oss på styva linan och lägga näsan i blöt. Jag börjar tro att det inte alls handlar om att välställda länder ska "hjälpa" de utsatta. Det känns mer som om alla "bra" länder tävlar om vem som kan skicka mest "hjälp" till det "dåliga" landet.
 
Anyway... Målade precis naglarna^^ Nice va?

PickleBix

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar